CORONA

Dinsdag 10 maart hebben wij de moeilijke beslissing genomen om de dagbesteding stop te zetten. Wij houden dagelijks via de telefoon. app of beeld,contact met deelnemers, mantelzorgers, en begeleiders. Mochten er moeilijkheden zijn proberen we hier een oplossing voor te bedenken, en als het echt nodig is bieden we opvang op zeer beperkte schaal of gaan we naar deelnemers thuis. Waar het nodig is bieden we hulp. Huishoudelijke hulp en woonbegeleiding gaat gewoon door, mits de deelnemer gezond is. Het zijn bijzondere tijden. Laten we goed om elkaar denken en hopelijk blijven we allemaal gezond. Zodra het weer verantwoord is starten we weer.

De Hartelijke groeten Team Boyemaheerd

Lutje Heerd

Met veel plezier deel ik deze foto’s met jullie. Stond er in het voorjaar nog een oude hooikiep, gaandeweg het jaar verrees er een prachtige mooie nieuwe locatie waar we nu ook dagbesteding bieden. We zijn trots op Willem en Anne die hier veel in werk verzet hebben.

Lutje Heerd
« 1 van 26 »

Kerst 2019 en Oud en Nieuw

De laatste week voor Kerst is altijd erg gezellig en doen we allemaal leuke dingen, Zoals kerststukjes maken en lekker eten met elkaar.

Het oude jaar hebben we in stijl uitgeluid met oliebollen bakken en carbid schieten ,zodat alle boze geesten weer weggejaagd zijn. We zien het jaar 2020 weer vol vertrouwen tegemoet

Kerst 2019
« 1 van 7 »


5 December

Op 5 december kwam Sinterklaas met zijn zwarte Pieten de Boyemaheerd bezoeken. Hij las een mooi gedicht voor en had voor iedereen een chocolade letter meegenomen. Zijn komst werd zeer gewaardeerd.

Sinterklaas 2019
« 1 van 2 »

Feestje

En soms maken we gewoon ons eigen feestje en bakt Anro een lekkere appeltaart