weer aan het opstarten

Hallo allemaal,
We zijn op de zorgboerderij langzaamaan weer aan het opstarten. Het is fijn om de deelnemers weer te zien.We geven wel rondleidingen maar dan buiten de dagbesteding uren om vanaf 4 uur. Hier een brief om duidelijkheid te geven in verband met de corona crisis.
Het is belangrijk dat we ons goed houden aan de maatregelen. Hieronder worden ze nog eens een keer genoemd:

– Was vaak en goed je handen, 20 seconden met water en zeep
– Hoest en nies in de binnenkant van je elle boog
– Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik weg
– Schud geen handen
– Houd 1,5 meter afstand

Bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius, komt de deelnemer niet naar de zorgboerderij.
Ook als er dergelijke klachten zijn bij huisgenoten of medebewoners van een deelnemer, komt de deelnemer niet naar de dagbesteding. Als er sprake is van koorts, of een vermoeden van corona dan word er getest. In afwachting van de uitslag komt een deelnemer niet naar de dagbesteding.
We zorgen ervoor dat er op de boerderij genoeg middelen zijn om aan deze maatregelen te voldoen. Er is desinfecteermiddel, we dragen mondkapjes als dit nodig is en de begeleiders hebben een shirt aan met een duidelijke 1,5 meter afstand opdruk. We zitten bij elkaar in kleine groepjes in verschillende ruimtes. De contact punten worden regelmatig schoon gemaakt. Ook het vervoer is aangepast.

No Images found.

Tot ziens bij zorgboerderij Boyemaheerd

CORONA

Dinsdag 10 maart hebben wij de moeilijke beslissing genomen om de dagbesteding stop te zetten. Wij houden dagelijks via de telefoon. app of beeld, contact met deelnemers, mantelzorgers, en begeleiders. Mochten er moeilijkheden zijn proberen we hier een oplossing voor te bedenken, en als het echt nodig is bieden we opvang op zeer beperkte schaal of gaan we naar deelnemers thuis. Waar het nodig is bieden we hulp. Huishoudelijke hulp en woonbegeleiding gaat gewoon door, mits de deelnemer gezond is. Het zijn bijzondere tijden. Laten we goed om elkaar denken en hopelijk blijven we allemaal gezond. Zodra het weer verantwoord is starten we weer.

De Hartelijke groeten Team Boyemaheerd

Lutje Heerd

Met veel plezier deel ik deze foto’s met jullie. Stond er in het voorjaar nog een oude hooikiep, gaandeweg het jaar verrees er een prachtige mooie nieuwe locatie waar we nu ook dagbesteding bieden. We zijn trots op Willem en Anne die hier veel in werk verzet hebben.

Lutje Heerd
« 1 van 26 »

Kerst 2019 en Oud en Nieuw

De laatste week voor Kerst is altijd erg gezellig en doen we allemaal leuke dingen, Zoals kerststukjes maken en lekker eten met elkaar.

Het oude jaar hebben we in stijl uitgeluid met oliebollen bakken en carbid schieten ,zodat alle boze geesten weer weggejaagd zijn. We zien het jaar 2020 weer vol vertrouwen tegemoet

Kerst 2019
« 1 van 7 »


5 December

Op 5 december kwam Sinterklaas met zijn zwarte Pieten de Boyemaheerd bezoeken. Hij las een mooi gedicht voor en had voor iedereen een chocolade letter meegenomen. Zijn komst werd zeer gewaardeerd.

Sinterklaas 2019
« 1 van 2 »