weer aan het opstarten

Hallo allemaal,
We zijn op de zorgboerderij langzaamaan weer aan het opstarten. Het is fijn om de deelnemers weer te zien.We geven wel rondleidingen maar dan buiten de dagbesteding uren om vanaf 4 uur. Hier een brief om duidelijkheid te geven in verband met de corona crisis.
Het is belangrijk dat we ons goed houden aan de maatregelen. Hieronder worden ze nog eens een keer genoemd:

– Was vaak en goed je handen, 20 seconden met water en zeep
– Hoest en nies in de binnenkant van je elle boog
– Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik weg
– Schud geen handen
– Houd 1,5 meter afstand

Bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius, komt de deelnemer niet naar de zorgboerderij.
Ook als er dergelijke klachten zijn bij huisgenoten of medebewoners van een deelnemer, komt de deelnemer niet naar de dagbesteding. Als er sprake is van koorts, of een vermoeden van corona dan word er getest. In afwachting van de uitslag komt een deelnemer niet naar de dagbesteding.
We zorgen ervoor dat er op de boerderij genoeg middelen zijn om aan deze maatregelen te voldoen. Er is desinfecteermiddel, we dragen mondkapjes als dit nodig is en de begeleiders hebben een shirt aan met een duidelijke 1,5 meter afstand opdruk. We zitten bij elkaar in kleine groepjes in verschillende ruimtes. De contact punten worden regelmatig schoon gemaakt. Ook het vervoer is aangepast.

Tot ziens bij zorgboerderij Boyemaheerd